Dr. Salaur Marina primește la Gala Worwag Pharma România Premiul ”NATIONAL AWARD REPUBLICA MOLDOVA”

O felicităm pentru reușite și pentru implicarea în companie! Cu această ocazie, i-am adresat colegei noastre câteva întrebări care să inspire mai departe nou-veniții noștri colegi din companie și nu numai.

Colega noastră ne scrie despre realizări, despre oameni și despre cum poate arăta un stil de viață sănătos.

 

Care consideri că a fost cea mai mare realizare profesională în 2023?

Cu toată echipa am reușit se îndeplinim plan de vânzări ambițios stabilit pentru 2023. Sunt mândră că fac parte dintr-o echipa de oameni profesioniști și capabili de a crește semnificativ eforturile pentru a obține resultate maxime.
 

Ce te determina să fii un exemplu de colegă în activitatea pe care o ai la Worwag Pharma Moldova?

Având experiență de 17 ani de colaborarea frumoasă cu colegii de la Worwag Pharma sunt determinată să fiu un exemplu  prin angajamentul meu față de calitate, colaborare și dezvoltare profesională continuă. Încurajez echipa să își depășească limitele și să își atingă potențialul maxim.
 

De unde îți găsești motivația pentru implicare?

Motivația mea pentru implicare provine din dorința de a contribui la succesul Companiei Worwag Pharma și de a face o diferență pozitivă în domeniul în care activez, mă motivează și satisfacția personală de rezultatele eforturilor mele și ale echipei.
 

Ce planuri de dezvoltare profesională ai pentru acest an?

Planurile mele de dezvoltare profesională pentru acest an includ participarea la training-uri, dezvoltarea abilităților de leadership, implementarea unor tehnici și strategii noi pentru îmbunătățirea eficienței echipei și optimizarea proceselor de lucru, motivarea membrilor echipei pentru a menține un mediu de lucru pozitiv și productiv.
 

Dacă ai schimbă un element din toată muncă ta de zi cu zi, care ai fi acela?

Aș dori mai puține provocări pe  care nu le putem influență (război, pandemia, force majeure de etiologia diferită) și mai multe posibilități de a comunica liber și deschis (conferințe, round - table, prezentări, etc...) cu colegii și clienții pentru a asigura un flux de lucru mai eficient și o cooperare mai strânsă.

 

Cum arată în viziunea ta un stil de viață sănătos?

Un stil de viață sănătos implică o alimentație echilibrată, exercițiu fizic regulat, gestionarea stresului, odihnă adecvată și menținerea unor relații sociale și emoționale sănătoase.
 

Cum sunt oamenii alături de care simți că îți găsești puterea de muncă?

Oamenii alături de care simt că îmi găsesc puterea de muncă sunt cei care împărtășesc valorile mele, sunt deschiși la colaborare și au o atitudine pozitivă față de provocările și oportunitățile pe care le întâlnim în activitatea noastră profesională.