Dr. Șeptelici Pavel obține premiul ”CEO AWARD REPUBLICA MOLDOVA”

Dr. Șeptelici Pavel obține premiul ”CEO AWARD REPUBLICA MOLDOVA”

Care consideri că a fost cea mai mare realizare profesională în 2023?

În poziția mea actuală , am îmbunătățit abordarea centrată pe necestitatile clientului, ceea ce a influențat maximizarea rezultatului final în comparație cu anul precedent.

 

Ce te determina să fii un exemplu de coleg în activitatea pe care o ai la Worwag Pharma Moldova?

Cel mai bun exemplu în activitatea mea este Flexibilitatea , pentru că am ajuns să învăț , că în sec. XXI schimbările sunt de la o zi la altă și chiar în interiorul unei singure zile.

Mai mult că  atât unele activități necesită lucru individual, iar altele din contra - lucru în echipă.

Avînd flexibilitatea să mă adaptez la job,am servit constant să fiu un exemplu de coleg.

 

De unde îți găsești motivația pentru implicare?

Motivația mea este poftă de succes și realizarea obiectivelor setate la început de zi,săptămînă, trimestru, an și odată atinse îmi dau aripi să mă avant și mai mult .

 

Ce planuri de dezvoltare profesională ai pentru acest an?

Pe termen scurt, obiectivul meu este să îmi dezvolt abilitățile pe poziția de expert reprezentant medical, să învăț cât mai multe strategii de marketing și aplicarea acestora în muncă de zi cu zi.

Este valoros că Worwag Pharma oferă angajaților posibilitatea de a se dezvoltă intern, lucru care îl consider foarte valoros.

 

Dacă ai schimbă un element din toată muncă ta de zi cu zi, care ai fi acela?

Nu cred că așa avea ceva ce schimbă, doar de depus efort la îmbunătățirea tuturor elementelor constructive a zilei de muncă, pentru a atinge perfecțiunea în execuție, deoarece structura ,strategia ,abordările sunt bine lucrate și impregnate în ADN-ul Woerwag Pharma.

 

Cum arată în viziunea ta un stil de viață sănătos?

Un stil de viață sănătos este provocarea secolului, pentru mine personal - ține mult de partea psihologică, astfel încât să am toate bine puse la punct din perspectiva profesională, persoanală și o alimentație sănătoasă și echilibrată asigurînd o hrană completă pentru menținerea energiei organismului fără să ducă la anemierea trupului și a minții.

 

Cum sunt oamenii alături de care simți că îți găsești puterea de muncă?

O să încep de la un citat

" Muncă în echipa este cea care îi face pe oamenii obișnuiți capabili de rezultate neobișnuite .'' Patt Summitt

Asta mă face să-mi găsesc puterea în muncă, Oamenii cu care fac echipa la Woerwag Pharma Moldova.

În primul rând , este foarte valoros să comunicăm, să ne expunem punctele de vedere și cel mai important să avem și să oferim încredere.

Astfel prin efortul de colaborare putem atinge împreună orice obiectiv și sau a îndeplini o sarcina cel mai eficient și mai efectiv posibil.