Au început înscrierile pentru Premiul de Cercetare Fritz-Wörwag 2021

Pentru a sprijini progresul în domeniul biofactorilor, Wörwag Pharma continuă să investească în tinerii cercetători și anunță deschiderea înscrierilor pentru Premiul de Cercetare Fritz-Wörwag 2021.

Dr. Fritz Wörwag, fondatorul companiei și inițiatorul acestui demers, crede în capacitățile noii generații de oameni de știință de a contribui la progresul utilizării biofactorilor în practica clinică. Această competiție științifică de tradiție, care aduce un plus de valoare în lumea științei și promovează tineri cercetători, a început în 1988 și se află acum la cea de-a 10-a ediție.

Câștigătorul va primi un premiu în valoare de:

10.000 EUR

Premiul va fi acordat pentru munca de cercetare/documentare ce aduce o contribuție științifică semnificativă și care conține descoperiri experimentale sau clinice în domeniul:

“Biofactorii în diabetul zaharat și complicațiile sale”

Numai contribuțiile științifice care se încadrează în următoarea descriere vor fi luate în considerare spre evaluare:

Biofactorii joacă un rol vital în organism și contribuie la buna funcționare a proceselor metabolice. Printre aceștia se numără vitamine și pro-vitamine, minerale, enzime, peptide, aminoacizi, acizi grași, fitonutrienți și compuși similari.

Premiul de Cercetare Fritz-Wörwag încurajează tinerii cercetători să contribuie cu lucrări originale, în beneficiul persoanelor cu diabet zaharat și complicații asociate prin îmbunătățirea calității vieții acestora.

Complicațiile diabetului zaharat care vor fi luate în considerare sunt cele cauzate de o afectare macro și/sau micro vasculară.

Lucrările și materialele publicate în 2020/21 nu sunt excluse de la aplicare. De asemenea, pot fi trimise recenzii complete. Rezultate preliminare importante pot fi trimise înainte de finalizarea întregii lucrări. Dimensiunea lucrării nu trebuie să depășească 40 de pagini (inclusiv tabele, grafice, bibliografie) și trebuie să fie precedată de un scurt rezumat al obiectivelor și rezultatelor lucrării.

Premiul va fi acordat pe baza deciziei luate de un juriu independent format din oameni de știință. Decizia juriului este definitivă. Nu se pot face contestații ulterioare.

Vă rugăm să trimiteți contribuția dvs. prin intermediul formularului de aplicare de pe pagina principală a Wörwag Pharma (https://t1p.de/fritz-woerwag-research-prize).

Aplicația trebuie să includă manuscrisul (în limba engleză) împreună cu un scurt CV și un rezumat al obiectivului și rezultatelor lucrării.

Vă rugăm să trimiteți toate acestea la următoarea adresă de email până pe 30 Iunie 2021: Medical_GMA(at)woerwagpharma.com cu specificația “Application for Fritz-Wörwag Prize”.

Reguli pentru aplicare aici.

Vă mulțumim și vă dorim mult succes!