Comunicat de presă AICC

Wörwag Pharma România susține dezvoltarea mediului de afaceri local prin activități concrete și durabile. În acest context, ne alăturăm inițiativei Agape International Coaching Conference de a oferi oportunități de dezvoltare personală și profesională continuă pentru persoanele din funcții de conducere din mediul de business clujean.

 

Compania noastră susține practicile de coaching profesional menite să maximizeze potențialul de leadership al profesioniștilor din mediul de business local, care au calitatea de lideri sau manageri în companiile pe care le reprezintă.

Evenimentul Agape International Coaching Conference are ca obiectiv creșterea gradului de conștientizare al artei, științei și practicii coaching-ului profesional în România.

Speakeri de renume internațional se vor reuni, la Cluj-Napoca, cu scopul de a împărtăși din experiența lor în coaching și cum poate fi incorporată această practică de dezvoltare a potențialului uman în cultura organizațională.

Evenimentul va avea loc în Cluj-Napoca, în data de 27 martie 2019, începând cu ora 08:30. Locația pentru această conferinţă adresată mediului de business este Grand Hotel Italia.

Limba oficială a evenimentului este Engleza.

 

Pentru mai multe informații și înscrieri, vă rugăm să consultați website-ul dedicat evenimentului: https://agape-conferences.org/