Luna vitaminei D: webinarii pentru medici, pacienți și publicul larg

Campania educațională “Biofactori pentru sănătate”, organizată de compania farmaceutică germană Wӧrwag Pharma, cu ocazia împlinii a 50 de ani de activitate, a debutat în ianuarie 2021 cu două webinarii dedicate vitaminei D.

 

Scopul campaniei și cui se adresează

Această campanie educațională este adresată atât specialiștilor din domeniul sănătății, pacienților, cât și publicului larg.

În cadrul unor evenimente online succesive se vor prezenta biofactorii care ajută la menținerea stării de sănătate sau la dobândirea ei, scoțând în evidență și beneficiul lor potențial în lupta cu virusul pandemic.

Ce sunt biofactorii de fapt?

Cu toții cunoaștem rolul vitaminelor și a mineralelor în organism. Însă, în ultimii ani, numeroase studii au demonstrat multiple beneficii în menținerea sănătății și chiar în tratamentul unor boli.

Biofactorii sunt reprezentați de către micronutrienți, în special vitamine și minerale, la care se adaugă și alți compuși similari. Toate acestea joacă un rol vital în organismul uman pentru buna sa funcționare.

Corpul produce prin surse proprii unele dintre aceste substanțe, însă multe trebuie să fie obținute prin alimentația de zi cu zi. Însă, de cele mai multe ori, datorită scăderii calității nutriționale a multor produse din coșul zilnic, nu ne asigurăm cantitatea optimă de biofactori. De aceea, suplimentarea cu astfel de substanțe este recomandată.

Unde poți viziona înregistrările webinariilor anterioare

În data de 14 ianuarie 2021, pe platforma emc.formaremedicala.ro a avut loc primul webinar din această campanie și a fost dedicat profesioniștilor din domeniul medical. Înregistrarea o poți găsi AICI.

Apoi, în data de 21 ianuarie 2021, am ținut un webinar gratuit împreună cu celălalt partener al campaniei, Pacientul 2.0. Înregistrarea acestui webinar o poți găsi AICI.

P.S. Află programul complet al proiectului “Biofactori pentru sănătate”! Află data și tematica următoarelor webinarii, urmărindu-ne pe rețelele noastre de socializare:

 

Facebook Wӧrwag Pharma România

Facebook Biofactori

LinkedIn

YouTube