Seminar destinat sportului oferit de WÖRWAG Pharma: „Prevenția este prioritatea noastră“

Într-un cadru festiv și sportiv, WÖRWAG Pharma a organizat în perioada 11-12 noiembrie 2017 cel de-al 150-lea seminar științific - sportiv în Garmisch-Partenkirchen.

 

Începând din 1998 medicii și farmaciștii din toate colțurile Germaniei - de la Marea Baltică până în Alpi - sunt entuziasmați de seminarele de medicină sportivă organizate de afacerea de familie de mărime mijlocie din Böblingen. Conceptul de succes combină prelegeri de specialitate bine fundamentate, pe tema „Sportul - remediu natural“ cu aplicare practică în sesiunile de jogging și nordic walking. 


Să fugim de bolile cronice

Prof. Dr. med. Thomas Wessinghage, director medical Medical Park Bade Wiessee și fost olimpic, precum și Prof. Dr. med. Klaus Volker, fost director al Institutului pentru medicină sportivă al Universității Westfälischen Wilhelm, Münster sunt prezenți de la bun început. Cu ocazia jubileului, cei doi medici sportivi i-au convins a 150-a oară pe participanți de potențialul preventiv și terapeutic al mișcării ca „remediu natural“. Importanța efectuării corecte și a „dozării“ au fost demonstrate într-un mod practic, impresionant, prin organizarea traseului de autoevaluare cu măsurarea ulterioară a parametrilor de solicitare. 

Concepte de terapii integrate 

„Prin aceste seminarii dedicate sportului dorim să integrăm mișcarea în prevenția primară și secundară a bolilor civilizației“, a declarat administratorul Dr. Marcus Wörwag. „Deoarece prevenția și măsurile de terapie naturală sunt importante pentru noi“, a afirmat Directorul General. Wörwag este convins bolile cronice, precum diabetul zaharat și complicațiile acestuia, pot fi eficient combătute doar printr-o abordare integrată. Gama de produse oferită de compania WÖRWAG vine să sprijine acest demers: În calitate de specialist în biofactori, firma oferă produse de calitate ce conțin vitamine, minerale și substanțe similare vitaminelor care compensează carențele și sprijină prevenția naturală și tratamentul în cazul bolilor cronice. 

D.la s.la d.: Cei doi vorbitori, Prof. Thomas Wessinghage și Prof. Klaus Völker împreună cu Dr. Fritz Wörwag și Dr. Marcus Wörwag la cel de-al 150-lea seminar dedicat sportului