Train your business

Wörwag Pharma România a fost partener al celei de-a treia ediții a evenimentului Train Your Business, dedicat comunității de business din România. Compania noastră susține dezvoltarea mediului de afaceri local prin activități concrete și durabile.

 

Evenimentul a fost dedicat oamenilor de afaceri, managerilor din companii, responsabili HR, precum și angajați din mediul de business clujean. Participanții au avut ocazia să descopere povestea de succes a unei companii românești din domeniul fintech, cât și strategii de leadership în gestionarea echipelor. Mai mult, s-au prezentat noutăți despre creditarea la români, în urma unui sondaj realizat în perioada 17-27 februarie 2019, pe un eșantion de 500 de respondenți din tot spectrul economic.

Evenimentul a reprezentat o foarte bună ocazie de networking și interacțiune B2B pentru cei prezenți. Locația aleasă a fost Grand Hotel Italia, în data de 13 martie 2019, la Cluj-Napoca.

 

Despre Train Your Business:

 

Train Your Business este o serie de 11 evenimente dedicate și deschise comunității de business din București și din țară, dintre care 5 se vor desfășura în București în intervalul ianuarie – mai 2019, iar 6 în țară, în perioada martie – septembrie 2019, în orașele mari.  

Video Aici