Train your business

Wörwag Pharma România a fost partener al celei de-a treia ediții a evenimentului Train Your Business, dedicat comunității de business din România. Compania noastră susține dezvoltarea mediului de afaceri local prin activități concrete și durabile.

 

Evenimentul a fost dedicat oamenilor de afaceri, managerilor din companii, responsabili HR, precum și angajați din mediul de business clujean. Participanții au avut ocazia să descopere povestea de succes a unei companii românești din domeniul fintech, cât și strategii de leadership în gestionarea echipelor. Mai mult, s-au prezentat noutăți despre creditarea la români, în urma unui sondaj realizat în perioada 17-27 februarie 2019, pe un eșantion de 500 de respondenți din tot spectrul economic.

Evenimentul a reprezentat o foarte bună ocazie de networking și interacțiune B2B pentru cei prezenți. Locația aleasă a fost Grand Hotel Italia, în data de 13 martie 2019, la Cluj-Napoca.

 

Despre Train Your Business:

 

Train Your Business este o serie de 11 evenimente dedicate și deschise comunității de business din București și din țară, dintre care 5 se vor desfășura în București în intervalul ianuarie – mai 2019, iar 6 în țară, în perioada martie – septembrie 2019, în orașele mari.  

Video Aici

 

Pandemia de noul coronavirus

Cu toții suntem afectați de criza generată de noul coronavirus. Cu toate acestea, sănătatea și siguranța angajaților, pacienților și colaboratorilor noștri rămân în continuare pe primul loc pentru noi.

Aflați mai multe