„Tu și Diabetul 2.0” – seminar interactiv pentru persoanele cu diabet și apropiații lor

Cu ocazia Zilei Mondiale a Diabetului, pe 14 noiembrie 2019, persoane cu diabet și apropiații lor au participat la „Tu și Diabetul 2.0”, o întâlnire-seminar la care au învățat cum să-și gestioneze mai bine diabetul și, în același timp, să-și protejeze familia de această afecțiune cronică și degenerativă.

 

Împreună cu medici specialiști, psihologi și asociații de pacienți s-au dezbătut teme despre prevenție, sport, alimentație, evitarea complicațiilor și cum tehnologia te poate ajuta la ținerea sub control a valorilor glicemiei.

Contactul nemijlocit cu specialiști din domeniu i-a ajutat pe participanți să afle noutăți pe înțelesul lor despre abordarea diabetului zaharat, cât și despre noi aplicații mobile care îi ajută să-și gestioneze mai bine boala.

Dacă o persoană cu diabet este informată corespunzător, atunci povara bolii sale este mai ușoară atât pentru sine, cât și pentru familia sa și pentru societate în general.

Wörwag Pharma România a susținut evenimentul „Tu și Diabetul 2.0” și cauza sa de a informa corespunzător persoanele aflate la risc pentru diabet și a persoanelor deja diagnosticate.

Pandemia de noul coronavirus

Cu toții suntem afectați de criza generată de noul coronavirus. Cu toate acestea, sănătatea și siguranța angajaților, pacienților și colaboratorilor noștri rămân în continuare pe primul loc pentru noi.

Aflați mai multe