„Tu și Diabetul 2.0” – seminar interactiv pentru persoanele cu diabet și apropiații lor

Cu ocazia Zilei Mondiale a Diabetului, pe 14 noiembrie 2019, persoane cu diabet și apropiații lor au participat la „Tu și Diabetul 2.0”, o întâlnire-seminar la care au învățat cum să-și gestioneze mai bine diabetul și, în același timp, să-și protejeze familia de această afecțiune cronică și degenerativă.

 

Împreună cu medici specialiști, psihologi și asociații de pacienți s-au dezbătut teme despre prevenție, sport, alimentație, evitarea complicațiilor și cum tehnologia te poate ajuta la ținerea sub control a valorilor glicemiei.

Contactul nemijlocit cu specialiști din domeniu i-a ajutat pe participanți să afle noutăți pe înțelesul lor despre abordarea diabetului zaharat, cât și despre noi aplicații mobile care îi ajută să-și gestioneze mai bine boala.

Dacă o persoană cu diabet este informată corespunzător, atunci povara bolii sale este mai ușoară atât pentru sine, cât și pentru familia sa și pentru societate în general.

Wörwag Pharma România a susținut evenimentul „Tu și Diabetul 2.0” și cauza sa de a informa corespunzător persoanele aflate la risc pentru diabet și a persoanelor deja diagnosticate.