Vaxicum Sport și Wörwag Pharma Romania au susținut Crosul Hoia 2019

De la trasee montane și forestiere până la străzile orașului, în timpul zilei sau în timpul nopții, Vaxicum Sport și Wörwag Pharma România susțin în mod activ competiții de alergare locale și naționale. Cea mai recentă competiție încheiată a fost Crosul Hoia Fortech 2019, din data de 29 iunie.

 

Pe potecile pădurii Hoia au alergat peste 500 de persoane, care au schimbat alergatul pe asfalt cu alergatul în natură. Pe lângă adulți, au mai participat și peste 100 de copii la proba “Family”. Am fost și noi prezenți alături de alergători, cu ajutorul Vaxicum Sport, pentru relaxarea mușchilor suprasolicitați.

Misiunea noastră este de a oferi persoanelor care sunt conștiente de importanța sănătății lor soluții eficiente de prevenire și tratare a afecțiunilor asociate stilului de viață. Astfel, în spiritul "Getting closer – Helping better", susținem în mod activ diverse competiții de alergare pentru a combate stilul de viață sedentar și a promova alegeri mai bune, mai sănătoase, cum ar fi sportul. Stilul de viață sedentar crește riscul apariției diabetului zaharat și a complicațiilor sale grave, cum ar fi neuropatia diabetică și piciorul diabetic, care pot fi invalidante și pot scădea calitatea vieții.

Promovarea unui stil de viață activ face parte din responsabilitatea noastră de a înțelege și satisface nevoile clienților noștri. Doar așa putem fi mai aproape de ei și să devenim prima lor alegere.

Wörwag Pharma România, împreună cu Vaxicum Sport, va continua să susțină astfel de competiții și să încurajeze oamenii să fie activi și sănătoși pe tot parcursul vieții. Sănătatea nu este un simplu trend. Este un stil de viață.