Woerwag Pharma are un nou Director Regional pentru țările din Europa Centrală și de Est

Începând cu luna Martie 2019, Wörwag Pharma are un nou Director Regional pentru țările din Europa Centrală și de Est în persoana lui Sami Oinas. Domnul Oinas va prelua responsabilitatea teritorială pentru Ungaria, Țările Baltice, Cehia, Slovacia, Slovenia, Ucraina și România.

Născut în Finlanda, dar cu domiciliul în Elveția, domnul Oinas aduce aproape 20 de ani de experiență profesională în industria farmaceutică. Expertiza sa cuprinde o experiență vastă în marketing-ul internațional, în special în sectorul medicamentelor fără prescripție, dispozitivelor medicale, cât și a suplimentelor alimentare.

Din punct de vedere al traseului academic, domnul Oinas și-a terminat studiile în domeniul Marketing-ului Internațional în cadrul Școlii de Administrare a Afacerilor din Turku, Finlanda.

Domnul Oinas este căsătorit și tatăl a trei băieți. În timpul liber, îi place să practice diferite sporturi, cum ar fi să meargă la sala de sport, să schieze (sărituri și cross-country), să se plimbe cu bicicleta, să înoate și să petreacă timpul cu familia.