Wörwag Pharma România a aderat la DWNT - Clubul Oamenilor de Afaceri de Limbă Germană din Transilvania de Nord

Wörwag Pharma România a devenit membru al DWNT - Clubul Oamenilor de Afaceri de Limbă Germană din Transilvania de Nord. Oportunitatea de a ne alătura acestui forum reprezentativ pentru companii din Germania, Austria, Elveţia şi România ne bucură și ne onorează în același timp.

 

În DWNT, oamenii de afaceri vorbitori de limba germană au ocazia de a interacţiona în cadrul întâlnirilor şi seminariilor sau în cadrul activităţilor organizate. Membrii clubului sunt informați în cadrul întâlnirilor lunare, precum şi prin newsletter, de specialişti cu experienţă cu privire la informaţii de bază din domeniile economie, drept, politică şi finanţe.

Fiind parte din grupul german Wörwag Pharma, Wörwag Pharma România râmâne fidelă raționamentului economic riguros, specific tradiției noastre, iar în același timp susține interesele economice locale. Considerăm că oportunitatea de a fi membrii DWNT ne va ajuta să lucrăm împreună cu alte companii din club în direcția dezvoltării de relații comerciale, educaționale și pregătire profesională.

Obiectivul clubului DWNT este de a promova şi dezvolta relaţiile culturale, comerciale şi economice între ţările vorbitoare de limba germană şi regiunea Transilvania de Nord prin punerea în aplicare a unor acţiuni în contextul dezvoltării şi recunoaşterii rolului atribuit diversităţii culturale şi dialogului intercultural.

Pe lângă reprezentarea intereselor membrilor săi faţă de autorităţi şi diverse instituţii, membri DWNT au acces la o reţea mare de firme, instituţii şi informaţii din toată România, în special din Transilvania de Nord. DWNT oferă astfel toate premisele pentru relaţii economice şi sociale autohtone.

Obiectivul clubului este în concordanță cu viziunea noastră “Getting closer – Helping better”, de a fi mai aproape de clienții noștri, ca să îi putem înțelege mai bine și pentru a-i putea ajuta mai bine.

Ne dorim să fim un membru activ al DWNT și un partener de încredere pentru toți ceilalți membrii din club, pentru a face schimb de idei și de a susține proiectele comune la nivel economic, social și caritabil din regiune.