Wörwag Pharma România susține proiectul “Oameni în Alb”

Perioada de pandemie de noul coronavirus (COVID-19) în care ne aflăm este una provocatoare pentru noi toți, inclusiv pentru profesioniștii din domeniul sănătății. Aceștia se află în prima linie de luptă împotriva acestui virus, iar uneori eforturile lor sunt supraomenești. Ca să câștigăm această luptă avem nevoie atât de resurse sanitare, cât și de resurse psiho-emoționale.

“Oameni în Alb” este un proiect necomercial de ajutor pentru medici, care a luat ființă în 2017. Acesta oferă suport psihologic gratuit individual și anonim medicilor și personalului medical din prima linie. Proiectul este desfășurat de ARPA (Asociația Română de Psihologie Analitică) în colaborare cu agenția Roddia.

#AcumEroi este motto-ul acestui proiect destinate să susțină echilibrul emoțional al medicilor în această perioadă dificilă. Cu multă apreciere și recunoștință, acest proiect le oferă suport terapeutic individual gratuit, din partea a 13 terapeuți.

Temele abordate au fost și sunt delicate, însă arzătoare mai ales în această perioadă – depresie, anxietate, burnout, teama de moarte, sindrom post-traumatic, care pot apărea și în rândul medicilor.

Te invităm să te implici și tu în acest demers. Distribuie această știre și arată-le medicilor că ești alături de ei! Mesajul va ajunge la mai multe persoane, iar medicii vor afla că pot apela la această formă de ajutor pentru a învinge în lupta cu noul coronavirus.

Click aici pentru pagina de Facebook a proiectului

Click aici pentru a accesa site-ul proiectului