Zincul și vitamina C: biofactori care luptă împreună pentru sănătatea ta

Tu cunoști toate beneficiile zincului și vitaminei C pentru sănătatea ta și a familiei tale? Te invităm să afli ce beneficii au acești doi biofactori în fiziologia și patologia umană, în cadrul unui webinar gratuit.

Rolul zincului în sănătate

Mulţi dintre noi cunoaștem beneficiile pe care ni le aduce zincul, unul dintre cei mai importanți biofactori pentru corp în apărarea organismului și creșterea imunității.

Mai mult decât atât, beneficiile terapeutice ale acestuia merg mai departe de acest rol principal. Zincul ajută la repararea ţesuturilor, la protejarea celulelor organismului împotriva stresului oxidativ, contribuie la sănătatea pielii, părului și a unghiilor, cât și la sinteza normală a proteinelor.

Beneficiile vitaminei C în sănătate

Vitamina C ajută celulele organismului să se protejeze de radicalii liberi, reduce riscul îmbolnăvirii, contribuie la dezvoltarea celulelor imunitare, îmbunătățește funcționarea anticorpilor și are rol antioxidant.

De asemenea, organismul are nevoie de vitamina C pentru a produce colagen. În plus, îmbunătățește absorbția fierului din alimente.

Zincul și vitamina C – acțiune sinergică pentru întărirea sistemului imunitar

Acești doi biofactori acționează în echipă și contribuie la întreținerea sistemului imunitar și creșterea imunității. Astfel, organismul poate să lupte mai eficient împotriva agenţilor externi nocivi. Toată familia se poate bucura de protecția suplimentară adusă de acești biofactori!

Există numeroase studii clinice care demonstrează că zincul și vitamina C acționează în reducerea duratei și severitatea simptomelor în cazul unor infecții virale sau bacteriene, fiind o asociere eficientă în suplimentele pentru imunitate.

Participă la webinarul gratuit dedicat publicului larg (joi, 18 martie, ora 19)

Vei putea urmări live acest webinar gratuit pe pagina de Facebook Pacientul 2.0 sau pe Facebook Wӧrwag Pharma România și Facebook Biofactori.

Mai mult, dacă dai click pe acest link, vei putea urmări spotul publicitar al campaniei educaționale “Biofactori pentru sănătate”, din care acest webinar face parte.

Te invităm să stai alături de noi pe parcursul acestei campanii educaționale pentru noi teme relevante și utile pentru tine. Ne poți urmări și pe rețelele noastre de socializare:

Facebook Wӧrwag Pharma România

Facebook Biofactori

LinkedIn

YouTube