Știri

Ghid pentru persoanele cu diabet în perioada pandemiei de coronavirus
În contextul actual datorat pandemiei de noul coronavirus (COVID-19), viața noastră s-a schimbat în feluri în care nu ne așteptam, în special pentru persoanele cu diabet zaharat, care trebuie să fie de două ori mai atente la gestionarea bolii de bază, cât și să se adapteze acestor vremuri provocatoare.
Pandemia de noul coronavirus

Ce este esențial să transmitem pacienților noștri:

  • Produsele noastre sunt în continuare disponibile în farmacii.
  • Menținem continuu întreaga…
Uniunea Medicală Balcanică lansează o platformă de e-Learning pentru medicii români
Uniunea Medicală Balcanică (Secția Națională Română), a lansat de curând www.umbalk.ro, o platformă de e-Learning cu cursuri EMC online pentru toți medicii din România.
Conferința online “Stop Amputații! Acționează acum!”
La fel ca și în cazul epidemiilor, care pun în pericol sănătatea publică, și amputațiile datorate diabetului zaharat pot fi combătute printr-un efort comun.
Interviu cu Dr. Fritz Wörwag, fondatorul companiei, la împlinirea vârstei de 80 de ani
Stimate domnule dr. Wörwag, În luna octombrie 2019, ați sărbătorit împlinirea vârstei de 80 de ani. În 2021, compania pe care ați înființat-o, Wörwag Pharma, își va sărbători cea de-a 50-a aniversare. Să aruncăm o scurtă privire retrospectivă.
Interviu cu Marc Westermann, Director Global Sales
Domnule Westermann, în martie 2018 v-ați asumat responsabilitatea departamentului de vânzări internaționale în cadrul Wörwag Pharma. Aș începe cu o întrebare personală: Ce anume v-a motivat să lucrați la Wörwag Pharma?
Inovația: Să sărim la nivelul următor!
„Suntem mândri că angajații au îndeplinit deja multe cerințe fundamentale pentru creșterea viitoare a Wörwag Pharma în cadrul proiectului ‘Fit4Growth’”, afirmă directorul Monika Wörwag. „Dar mai știm și că mulți colegi așteaptă răbdători să poată demara inițiative de dezvoltare în combinație cu ‘Go4Growth’ și cu Viziunea/Misiunea noastră pentru 2030.”
Tendințele pieței OTC și strategia Wörwag Pharma
Știați că? Unul din două ambalaje de medicamente vândute în Europa este un produs medicamentos eliberat fără rețetă medicală. (Date de piață pentru 2014 furnizate de publicația AESGP - Asociația Europeană pentru Automedicație/ Association of the European Self-Medication Industry)

Contacte media

Andreea Ianoș
Andreea IanoșCorporate Communications+40 (0) 755-134061andreea.ianos.external@woerwagpharma.ro