Știri

Film Conferința-Dezbatere “Biofactorii și beneficiile lor în practica medicală”
Peste 100 de medici și reprezentanți mass media au participat la Conferința-dezbatere „Biofactorii și beneficiile lor în practica medicală”, care a avut loc în data de 25 septembrie 2019, la București.
BIOFACTORII ȘI BENEFICIILE LOR PENTRU SĂNĂTATE
-Peste 2 miliarde de oameni, la nivel global, se estimează că ar avea deficiențe ale unor nutrienți esențiali;25 -Bolile cardiovasculare, diabetul zaharat, afecțiunile neurologice și endocrine sunt asociate cu un deficit de biofactori în organism; -Prevalența deficitului de vitamina B1 (tiamină) ajunge până la 75% în rândul persoanelor cu diabet zaharat, deficit care poate afecta sistemul nervos central și periferic;23 -Prevalența deficitului de zinc ajunge până la 30% în anumite regiuni ale globului. Nou-născuții, copiii, femeile însărcinate și femeile care alăptează sunt printre cei mai expuși riscului de deficit de zinc – deficit care poate afecta, printre altele, sistemul nervos central, sistemul imunitar, sistemul reproductiv, sistemul osos;24
Conferința-Dezbatere “Biofactorii și beneficiile lor în practica medicală”
Peste 100 de medici și reprezentanți mass media au participat la Conferința-dezbatere „Biofactorii și beneficiile lor în practica medicală”, care a avut loc în data de 25 septembrie 2019, la București.
Conferință-dezbatere “Biofactorii și beneficiile lor în practica medicală”
Wörwag Pharma – competență în biofactori
Crosul „Epilepsy Challenge” – în semn de susținere a persoanelor cu epilepsie
Getting closer - Helping Better! Persoanele cu epilepsie au nevoie de sprijinul tău! Răspunde chemării lor prin participarea la crosul „Epilepsy Challenge”!
Wörwag Pharma România a aderat la DWNT - Clubul Oamenilor de Afaceri de Limbă Germană din Transilvania de Nord
Wörwag Pharma România a devenit membru al DWNT - Clubul Oamenilor de Afaceri de Limbă Germană din Transilvania de Nord. Oportunitatea de a ne alătura acestui forum reprezentativ pentru companii din Germania, Austria, Elveţia şi România ne bucură și ne onorează în același timp.
Vaxicum Sport și Wörwag Pharma Romania au susținut Crosul Hoia 2019
De la trasee montane și forestiere până la străzile orașului, în timpul zilei sau în timpul nopții, Vaxicum Sport și Wörwag Pharma România susțin în mod activ competiții de alergare locale și naționale. Cea mai recentă competiție încheiată a fost Crosul Hoia Fortech 2019, din data de 29 iunie.
Norina Gâvan, Wörwag Pharma: “Suntem diferiți, iar acest lucru trebuie să îl folosim în beneficiul nostru”
În noiembrie 1997, Norina Gâvan a fost primul angajat din România al companiei germane Wörwag Pharma. Acum, conduce un business cu 72 de angajați și o cifră de afaceri de 180 milioane de lei. Citește mai multe într-un interviu cu Norina despre viziunea în antreprenoriat, grija pentru oameni, precum și despre mediul de lucru și importanța tehnologiei în activitatea pe care o desfășoară.

Contacte media

Andreea Ianoș
Andreea IanoșCorporate Communications+40 (0) 755-134061andreea.ianos.external@woerwagpharma.ro