Știri

Campania MedAccess - beneficiile și riscurile administrării de suplimente alimentare
Tu cunoști care sunt beneficiile și riscurile administrării de suplimente alimentare? Fii informat corect pentru sănătatea ta și a celor dragi! Compania Wӧrwag Pharma susține informarea corectă a publicului cu privire la consumul de suplimente alimentare.
Wӧrwag Pharma susține Campania Națională de Sănătate Publică MedAccess
Campania Națională de Sănătate Publică MedAccess este organizată de către Federația Asociațiilor Studenților Farmaciști din România (FASFR) cu scopul de a trage un semnal de alarmă asupra utilizării incorecte a suplimentelor alimentare și a constatării faptului ca în România accesul la medicamente esențiale este unul deficitar. În sprijinul acestei campanii de informare și conștientizare, se alătură și compania farmaceutică germană Wӧrwag Pharma.
Zincul și vitamina C: biofactori care luptă împreună pentru sănătatea ta
Tu cunoști toate beneficiile zincului și vitaminei C pentru sănătatea ta și a familiei tale? Te invităm să afli ce beneficii au acești doi biofactori în fiziologia și patologia umană, în cadrul unui webinar gratuit.
[Webinar] Beneficiile zincului și vitaminei C pentru sănătatea pacienților tăi
Ești profesionist în domeniul sănătății și dorești să afli mai multe detalii despre rolul zincului și vitaminei C în patologia umană pentru beneficiul pacienților tăi?
4 beneficii ale vitaminei D pentru sănătatea ta
Știai că vitamina D are beneficii pentru oase, inimă, sistemul imunitar și sistemul nervos?
Tu știi dacă pacienții tăi se află la risc de deficit de vitamina D?
Pentru a afla mai multe detalii despre deficitul de vitamina D pentru beneficiul pacienților tăi, te invităm să citești în continuare acest articol.
Luna vitaminei D: webinarii pentru medici, pacienți și publicul larg
Campania educațională “Biofactori pentru sănătate”, organizată de compania farmaceutică germană Wӧrwag Pharma, cu ocazia împlinii a 50 de ani de activitate, a debutat în ianuarie 2021 cu două webinarii dedicate vitaminei D.
Vitamina D – din nou in lumina reflectoarelor!
Doar 20% din cantitatea necesară de vitamina D este luată din alimentație. De unde luăm restul de 80%?

Contacte media

Andreea Ianoș
Andreea IanoșCorporate Communications+40 (0) 755-134061andreea.ianos.external@woerwagpharma.ro