Știri

Strategia de cercetare 2018 – 2023
Cercetarea, mai ales în studiile preclinice și clinice, este necesară pentru a demonstra eficacitatea și siguranța produselor farmaceutice și / sau pentru a identifica (și, la modul ideal, a înțelege) efectele farmacologice și farmaco-cinetice ale substanțelor medicamentoase. Wörwag Pharma a efectuat o activitate bogată de cercetare în trecut fie ca „sponsor” real al studiilor, fie susținând cercetătorii internaționali în desfășurarea propriilor activități.
Conduită legală și etică: Complianța la Wörwag Pharma
„Complianța” își are originea în anii ’90 în lumea financiară americană. În prezent, termenul a fost acceptat la nivel global ca definiția comercială a respectării legilor și liniilor directoare, dar și a normelor auto-impuse în toate sectoarele de afaceri.
Head of marketing job offer at Wörwag Pharma Romania
Wörwag Pharma GmbH & Co KG is a family owned pharmaceutical company headquartered in Germany. Our client’s work focuses on the development, production, marketing and sales of drugs for the treatment in different therapeutic areas.
Viziunea 2030
Ne-am familiarizat cu viziunea noastră pentru 2030 la finele anului 2019. Acum urmează să vedem în ce mod dorim să materializăm această viziune și să o facem mai tangibilă.
Transformarea digitală în marketing și vânzări la Wörwag Pharma
Interviu cu Fabian Bayer, Global Digital Marketing Manager Lumea se învârte tot mai repede și mai repede pentru domeniul marketingului. Acest lucru înseamnă dezvoltarea unui spectru larg de posibile măsuri pe care noi, ca specialiști în marketing, putem / dorim / trebuie să le utilizăm pentru a crea rapoarte relaționale cu grupurile țintă cele mai importante pentru noi.
Crearea unui „spațiu emoțional” – Noua clădire a companiei WÖRWAG Pharma
Sensul arhitecturii și, implicit, o mare parte din calitatea acesteia rezidă în capacitatea de a-l sprijini pe cel care o folosește în activitatea sa și de a-i insufla un sentiment de confort general – indiferent dacă este vorba de timpul petrecut în propriul cămin sau de munca într-o clădire de birouri.
Worwag Pharma Romania activating as LLC
"If you can dream it, you can do it" (Walt Disney). These are the words that can best describe the ambitious project of both Romanian and German teams to transform the Romanian Representative Office into a Romanian Legal Limited Company.
Biofactorii în patologia umană – cursuri de perfecționare postuniversitară pentru medici și farmaciști
„Biofactorii în patologia umană” este un proiect unic constând în cursuri de perfecționare postuniversitară pentru medici și farmaciști, dezvoltat ca urmare a unei nevoi crescute pentru informații medicale corecte științific. Importanța proiectului ține de contextul actual, în care deficiențele de vitamine si minerale ale populației se suprapun cu un fenomen accentuat de autoadministrare “după ureche”.

Contacte media

Andreea Ianoș
Andreea IanoșCorporate Communications+40 (0) 755-134061andreea.ianos.external@woerwagpharma.ro